Bailey

de hondenvriend

De uitlaatservice

Bailey de hondenvriend heeft sinds september 2017 een omheind veld waar de honden heerlijk en veilig kunnen rennen 5 dagen in de week.

Bij Bailey de hondenvriend is het echt een uitje voor de hond. Werk je overdag en vind je het vervelend dat je trouwe viervoeter thuis alleen zit? Of gun jij je trouwe viervoeter een heerlijk speel en wandelmoment samen met een fijne sociale groep honden op een veilig omheind veld? Dan is Bailey de hondenvriend echt wat voor jullie!!

Bailey de hondenvriend biedt jouw trouwe viervoeter het beste door hem of haar thuis op te halen en mee te nemen voor een heerlijke wandeling van 1,5 uur waar natuurlijk ook pauzes tussen zitten als de hond dit nodig heeft. Tijdens deze wandeling hebben wij opties tot water, schaduw, schuilmogelijkheden, gewenning aan schotse hooglanders, schapen en paarden en een prachtig omgeving en dit alles op een mooi veilig omheind veld.

Ook houd ik er rekening mee dat honden onder 1 jaar nog niet te lang mogen lopen en verder zorgen wij er natuurlijk voor dat ze voldoende rusten.

Tijdens de uitlaatservice ben ik constant in beweging op het grote omheinde veld zodat uw trouwe viervoeter veel wandelplezier en speelplezier heeft. Ik hou altijd rekening met het karakter en de behoeften van jouw trouwe viervoeter. Je trouwe viervoeter zal de tijd van zijn leven hebben en thuis heerlijk kunnen slapen. Het is namelijk bewezen dat honden veel beter kunnen rusten als ze thuis in hun vertrouwde omgeving zijn.

Wat kan er nog meer gedaan worden tijden de uitlaatronde:

  • Hersenwerk voor honden
  • Speuren
  • 1 op 1 aandacht als dit nodig is voor uw trouwe viervoeter

Kortom, wij dagen de honden echt uit en zorgen dat ze moe en voldaan naar huis gaan. Soms maken we nog een lekkere wandeling door het bos, op het strand of in de duinen. Dit wisselen we af met verschillende groepen zodat wel elke hond weer een uitje heeft gehad. Maar naar onze mening vinden de honden het leuker om met elkaar te spelen op ons omheinde veld.

Hoe werkt het?

Bailey de hondenvriend haalt de hond bij u thuis. De hond mag mee in de luxe uitgeruste bus. De bus is uitgerust met speciale benches, airco en rubberen antislip matten vervolgens gaan we heerlijk wandelen op ons omheinde veld en kan de hond heerlijk rennen, snuffelen en spelen met soortgenoten onder onze professionele deskundige begeleiding. Je hond zal al zijn energie kwijt kunnen en kan voldaan weer mee terug in de bus waarmee we hem weer veilig thuisbrengen.

Ik vind het belangrijk dat ik de hond iets kan geven als ik hem thuisbreng. Daarom als u hond een allergie heeft zelf even iets neer te leggen zodat ik dit kan geven. De honden zonder allergie krijgen onze brokjes.

Ik check altijd de aanwezigheid van water en als je wilt dat ik je hond eten geef kunt u dit even klaarzetten.

Voordat de hond de bus ingaan richting huis worden ze indien nodig drooggemaakt.

Als je wilt dat de hond extra wordt afgedroogd, verzoek ik je een droge handdoek klaar te leggen in de gang. Dan maak ik je hond nog even extra droog dan kan de hond heerlijk uitgeput in zijn mandje bij komen van een heerlijk speeldag!