Bailey

de hondenvriend

Hondenschool

bailey 

Bailey de hondenvriend is sinds mei 2021 weer gestart met de hondenschool. 

Hondenschool Bailey is net even anders als de gemiddelde hondenschool, ik richt mij vooral op een positieve beleving en het met plezier samenwerken. Natuurlijk is de vooruitgang heel belangrijk net als bepaalde doelen maar ik kijken ook naar de weg daar naar toe. Dat deze op een positieve manier bewandeld wordt en het werken met je hond leuk blijft.

Wat is het aanbod bij onze hondenschool:

 • Theaterlessen 
  Prijs: €140,00 voor 8 lessen
  Wij zijn de enige theaterschool voor honden in Nederland. Bij ons kun je met je hond trainen voor rol in een fotoshoot, commercial of film. Als eigenaar krijg je ook training, zodat je je hond zo goed mogelijk kunt begeleiden op de set. Onze honden worden al jaren ingezet in reclames van onder andere Jumbo, KPN, Bol.com, Cartrack, Lidl en Volkswagen. Ook zijn ze regelmatig te zien op het witte doek. Ook als je liever geen filmcarrière wilt is dit een hele leuke cursus om samen met je hond te volgen.
 • Puppycursus (vanaf 12 weken tot 5 maanden)
  Prijs: €17,50 per les 
  Op onze puppycursus gaan jullie helpen met het opvoeden van jullie trouwe viervoeter. Zodat er een goede band ontstaat en een basis voor een prachtig team.
  – De basiscommando’s ( zit, af, hier komen, blijf )
  –  Hersenwerk voor honden
  –  Een goede omgang met honden
  –  Algemene en vachtverzorging
 • Pubercursus (vanaf 5 maanden tot 2 jaar)
  Prijs: €135,00 voor 8 lessen
  Bij de pubers gaan we verder of maken een begin met de basiscommando’s en breiden dit uit. Tijdens deze cursus is er ook veel ruimte om vragen te stellen over problemen waar je tegen aan loopt. Ook raden wij deze cursus aan voor de honden die uit het buitenland hier komen om een fijne basis te creëren.
 • Basiscursus voor alle leeftijden
  Prijs: €120,00 voor 6 lessen
  Tijdens de basiscursus gaan we verder met alle basiscommando’s en worden deze uitgebreid. Bijvoorbeeld het netjes meelopen aan de riem, werken op afstand en de band tussen eigenaar en hond worden uitgebreid behandeld.
 • Detectie voor honden binnenkort mogelijk
 • Kind-hond cursus
  Prijs: €55,00
  Verloopt de band tussen uw kind en de hond niet zoals jullie graag hadden gewild? Of is uw kind erg bang/onzeker voor honden? Dan kunt u een Kind-hond cursus bij ons volgen. Ook bieden wij deze cursus aan als weerbaarheidstraining voor kinderen die niet zo zelfverzekerd zijn. Doormiddel van het werken met uw kind en onze eigen honden zal er vooruitgang geboekt worden en zal uw kind groeien in het zelfvertrouwen. Deze workshop wordt privé gedaan.
 • Privelessen
  Prijs op ons terrein: €55,00
  Prijs op locatie €65,00 

  Loopt u tegen bepaalde problemen aan of wilt u graag de volledige aandacht van de instructrice? Kies dan voor een privéles naar keuze.
 • Ook geef ik regelmatig super leuke workshops. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Neem dan een kijkje op de facebookpagina van Hondenschool Bailey.

Wilt u graag een cursus volgen, maar staat deze er niet tussen? Neem dan contact met op ons dan kunnen we kijken wat er mogelijk is. Ook ik sta open voor leuke workshop ideeën.

Wij hopen jullie snel te zien bij Hondenschool Bailey de hondenvriend.