Bailey

de hondenvriend

aanmelden

Bailey de hondenvriend heeft sinds september 2017 een omheind veld waar de honden heerlijk en veilig kunnen rennen 5 dagen in de week.
Heerlijk een dagje weg willen of een hele dag aan het werk? En u trouwe viervoeter zit alleen thuis? Of gun jij je trouwe viervoeter een heerlijke speeldag in een stabiele roedel? Breng hem dan naar de dagopvang van Bailey de hondenvriend waar die de hele dag heerlijk kan spelen met vriendjes en vriendinnetjes.
Op de locatie hebben wij een luxe caravan staan met een airco voor u trouwe viervoeter, dus ook met tropische tempraturen kunnen wij veilig en verantwoordelijk op u trouwe viervoeter passen. Ook hebben wij opties tot water, schaduw/schuilmogelijkheden, gewenning aan schotse hooglanders, schapen en paarden en een prachtige omgeving en dit alle sop een mooi veilige omheind veld.
Ook houden wij er rekening mee dat honden onder 1 jaar nog niet te lang mogen spelen en verder zorgen wij er natuurlijk voor dat ze ook rust momenten hebben en het liefste gewoon lekker rustig buiten op het veld.
Tijdens de dagopvang zijn we constant in beweging op het veld zodat uw trouwe viervoeter veel speelplezier zal beleven. We houden altijd rekening met het karakter en de behoeften van jouw trouwe viervoeter. Je trouwe viervoeter zal de tijd van zijn leven hebben en thuis heerlijk kunnen slapen.
Tijdens de dagopvang worden de trouwe viervoeters ook uitgedaagd met verschillen spelletjes of snuffelmomenten en probeer ik 1 op 1 aandacht ook te krijgen.
De dagopvang staat onder begeleiding van mijzelf en 2 super leuke nieuwe collega’s. Wilt u kennismaken met mij en de collega’s bel of mail dan even voor een afspraak.

Kortom, wij dagen de honden echt uit en zorgen dat ze moe en voldaan naar huis gaan.
De dagopvang die is open van 7.30 tot 17.30. U kunt dan zelf u trouwe viervoeter komen brengen en halen. Ook is er een breng en haal service in overleg komen de tijden niet uit voor u ? dan kunt u dit ook overleggen zie de tarievenlijst op de website.

Aanmeldformulier

14 + 7 =