Bailey

de hondenvriend

Vakantieopvang

Bailey de hondenvriend biedt ook vakantieopvang aan. De vakantieopvang is erg gezellig en u kunt geen betere vakantie bedenken voor uw trouwe viervoeter. In de vakantieopvang gaat u trouwe viervoeter gezellig mee in het doordeweekse ritme elke dag spelen met de vriendjes en vriendinnetjes. We gaan leuke hersenwerk spelletjes doen en u kunt genieten van een wel verdiende vakantie!

U trouwe viervoeter wordt opgevangen in huiselijke sfeer. De vakantieopvang is bij mij aan huis waar uw trouwe viervoeter wordt behandeld als mijn eigen honden.

Ons advies is wel neem eigen voer mee om maag/darm problemen te voorkomen.

AANMELDEN:

Als u interesse heeft in Bailey de hondenvriend dan kunt u contact opnemen via
telefoonnummer 06-52856188 of stuur een e-mail naar: info@baileydehondenvriend.nl
Na de aanmelding beginnen we met een intakegesprek bij u thuis of op het veld. Zodat ik op een ontspannen manier kennis kan maken met u en uw trouwe viervoeter. Als het van beide klanten klikt kunt u een eerste proefwandeling inplannen.

Daarna krijgt u wekelijkse een berichtje via WhatsApp om u trouwe viervoeter op te kunnen geven welke dag hij/zij heerlijk kan spelen. De voorwaarde is minimaal 1 x per maand mee te gaan met de uitlaat of dagopvang.

Bailey de hondenvriend heeft een paar voorwaarden waar de honden tijdens het uitlaten/dagopvang en vakantieopvang aan moeten voldoen:

  • De hond moet sociaal zijn naar mens en dier
  • De hond moet in de uitlaat/ dagopvang van Bailey de hondenvriend zitten
  • De hond moet aantoonbaar ingeënt zijn, eventueel de enting tegen kennelhoest of aantoonbaar worden getest met titerbepaling.

Bij ziekte of loopsheid kan uw hond niet mee met de uitlaatservice. De eigenaar van de hond blijft ten allen tijden verantwoordelijk voor het gedrag van de hond. De hond dient daarom mee verzekerd te zijn in uw WA-verzekering.

Wij maken géén onderscheid in hondenrassen. Elk ras of kruising is welkom bij Bailey de hondenvriend.

Meer foto’s kunt u vinden op de facebook pagina van Bailey de hondenvriend. Bailey de hondenvriend maakt elke dag een verslagje van de dag op de facebook pagina en een filmpje van de wandeling.

Uw hond wordt ten allen tijden behandeld alsof het mijn eigen hond is, en dat betekend dus met heel veel liefde.