Bailey

de hondenvriend

 

Dagopvang

Bailey de hondenvriend heeft sinds september 2017 een omheind veld waar de honden heerlijk en veilig kunnen rennen 5 dagen in de week.
 Bent u de hele dag aan het werk of een dagje weg en zit uw trouwe viervoeter alleen thuis? Of gunt u hem of haar een heerlijke speeldag in een stabiele roedel? Breng hem dan naar de dagopvang van Bailey de hondenvriend waar hij/zij de hele dag heerlijk kan spelen met vriendjes en vriendinnetjes.
Op de locatie hebben wij een luxe caravan staan met een airco voor uw trouwe viervoeter, dus ook met tropische tempraturen kunnen wij veilig en verantwoordelijk op u trouwe viervoeter passen. Ook hebben wij schaduw/schuilmogelijkheden, gewenning aan schotse hooglanders, schapen en paarden en een prachtige omgeving en dit alles op een mooi veilig omheind veld.
Uiteraard houden wij er rekening mee dat honden onder 1 jaar nog niet te lang mogen spelen en verder zorgen wij er natuurlijk voor dat ze ook rust momenten hebben en het liefst gewoon lekker rustig buiten op het veld.
Tijdens de dagopvang zijn wij constant in beweging op het veld zodat de honden veel speelplezier zal beleven. We houden altijd rekening met het karakter en de behoeften van uw trouwe viervoeter. Uw trouwe viervoeter zal de tijd van zijn leven hebben en thuis heerlijk kunnen slapen.
Tijdens de dagopvang worden de honden ook uitgedaagd met verschillende spelletjes of snuffelmomenten zodat ze ook 1 op 1 aandacht krijgen.
De dagopvang staat onder begeleiding van mijzelf en 1 super leuke collega’s. Wilt u kennismaken met mij en mijn collega bel of mail dan even voor een afspraak.

Kortom, wij dagen de honden echt uit en zorgen dat ze moe en voldaan naar huis gaan.
De dagopvang die is open van 8.30 tot 17.30. U kunt dan zelf u trouwe viervoeter komen brengen en halen. Ook is er een haal en breng service de honden worden dan opgehaald tussen 8.00 en 10.00 uur en thuisgebracht tussen 15.00 en 16.00 uur.  Zie de tarievenlijst op de website.