Bailey

de hondenvriend

 

Dagopvang

Bailey de hondenvriend heeft sinds september 2017 een omheind veld waar de honden heerlijk en veilig kunnen rennen 5 dagen in de week.

Heerlijk een dagje weg willen of een hele dag aan het werk? En uw trouwe viervoeter zit alleen thuis? Of gunt u hem of haar een heerlijke speeldag in een stabiele roedel? Breng hem dan naar de dagopvang van Bailey de hondenvriend waar die de hele dag heerlijk kan spelen met vriendjes en vriendinnetjes.

Op de locatie hebben wij een luxe caravan staan met een airco voor uw trouwe viervoeter, dus ook met tropische tempraturen kunnen wij veilig en verantwoordelijk op u trouwe viervoeter passen. Ook hebben wij opties tot water, schaduw/schuilmogelijkheden, gewenning aan schotse hooglanders, schapen en paarden en een prachtige omgeving en dit alles op een mooi veilig omheind veld.

Ook houden wij er rekening mee dat honden onder 1 jaar nog niet te lang mogen spelen en verder zorgen wij er natuurlijk voor dat ze ook rust momenten hebben en het liefste gewoon lekker rustig buiten op het veld.

Tijdens de dagopvang zijn we constant in beweging op het veld zodat uw trouwe viervoeter veel speelplezier zal beleven. We houden altijd rekening met het karakter en de behoeften van uw trouwe viervoeter. Uw trouwe viervoeter zal de tijd van zijn leven hebben en thuis heerlijk kunnen slapen.

Tijdens de dagopvang worden de trouwe viervoeters ook uitgedaagd met verschillen spelletjes of snuffelmomenten en probeer ik 1 op 1 aandacht ook te krijgen.

De dagopvang staat onder begeleiding van mijzelf en 1 super leuke nieuwe collega. Wilt u kennismaken met mij en mijn collega bel of mail dan even voor een afspraak.

Kortom, wij dagen de honden echt uit en zorgen dat ze moe en voldaan naar huis gaan.
De dagopvang die is open van 8.00 tot 17.30. U kunt dan zelf u trouwe viervoeter komen brengen en halen. Ook is er een breng en haal service in overleg komen de tijden niet uit voor u ? dan kunt u dit ook overleggen zie de tarievenlijst op de website.

  Aanmelden

  Als u interesse heeft in Bailey de hondenvriend dan kunt u contact opnemen via
  telefoonnummer 06-52856188 of stuur een e-mail naar: info@baileydehondenvriend.nl
  Als de aanmelding is verwerkt, beginnen we met een intakegesprek bij u thuis of op het veld. Zodat ik op een ontspannen manier kennis kan maken met u en uw trouwe viervoeter. Als het van beide klanten klikt kunt u een eerste proefwandeling inplannen.
  Daarna krijgt u wekelijkse een berichtje via WhatsApp om uw trouwe viervoeter op te kunnen geven welke dag hij/zij heerlijk kan spelen. De voorwaarde is minimaal 1x per maand mee te gaan met de uitlaat.
  Bailey de hondenvriend heeft een paar voorwaarden waar de honden tijdens het uitlaten/dagopvang en vakantieopvang aan moeten voldoen:

  • De hond moet sociaal zijn naar mens en dier
  • De hond moet aantoonbaar ingeënt zijn, eventueel de enting tegen kennelhoest of aantoonbaar worden getest met titerbepaling

  Bij ziekte of loopsheid kan uw hond niet mee met de uitlaatservice. De eigenaar van de hond blijft ten allen tijden verantwoordelijk voor het gedrag van de hond. De hond dient daarom mee verzekerd te zijn in uw WA-verzekering.
  Wij maken géén onderscheid in hondenrassen. Elk ras of kruising is welkom bij Bailey de hondenvriend.

  3 + 15 =